Det här är jag

"Jag älskar det jag gör, och jag gör det jag älskar"

-Josephine Josie Norman

Jag är en sån där som aldrig gör nånting lagom.
Mina hobbys blir verksamheter, en katt har snart 4 kompisar, ett Instagramkonto får 300 000+ följare osv.

 

Det har inte alltid varit lätt att bära mitt namn genom livet. Mycket som har hänt i mitt liv har format mig till den jag är idag och jag är glad över en stor del av vem jag är, men jag bär på mycket som ibland kan ställa till det för mig.

 

 


 

Efter att ha levt med svår ångest som påverkade mig så mycket att jag inte klarade av att lämna hemmet under ca 2 år så bestämde jag mig för att göra det bästa av en dålig situation, så 2006 startade jag mitt första företag vilket var en webbshop som jag drev ifrån hemmets säkerhet.
Den webbshoppen är idag 11 år senare ännu verksam och är min huvudsakliga syssla.

 

2013 köpte jag min ragdollhane Muffin och jag skapade ett konto på Instagram till honom, eller oss kanske man ska säga. Jag tänkte att jag ville separera mitt privata och inte posta massa kattbilder där. Eftersom mitt stamnamn för uppfödningen är SE*Fjärilflickans så döpte jag kontot till samma (@fjarilflickans)

Det dröjde inte många månader innan jag hade tusentals följare där och det ökade stadigt VARJE DAG! Jag körde på och gjorde mitt bara.

Jag delade vad jag lärde mig i mina kattstudier och bilder och videos på mina katter och kattungar.

 

Med åren så har jag hittat min roll i kattvärlden även fast jag lär mig hela tiden.
Jag har alltid försökt att hålla mig gömd på mina sociala medier för att inte bli igenkänd men då och då kommer nån fram till mig och frågar om det är jag som är Josie :) Det är kul men jag vill hålla det till ett minimum.

 

Mina mål och mitt engagemang i kattvärlden är vad som driver mig framåt och vad som gör mig så glad över att ha möjligheten att lära kattägare i hela världen om hur man bäst tar hand om sina katter. Min nisch har alltid varit att visa att man kan vara ung och vara en crazy catlady, mina följare älskar min humor som jag mer än gärna delar med mig av i mina sociala medier.

Jag får nästan dagligen nya idéer om vad jag vill göra, engagera mig med, men jag måste hela tiden hejda mig för att det är för stora projekt eller annat som hindrar. Ibland blir dom nerkortade till blogginlägg eller Instagraminlägg, ibland sätts dom till verket som ett mindre projekt vid sidan av.

 

Varje år så är det många företag som hör av sig om samarbete och sponsring via mig som influenser och varje år så tackar jag nej till ganska många just pga att jag aldrig nånsin kommer visa upp en produkt jag själv inte skulle använda mig av eller ge mina katter. Jag står bakom de produkter jag visar upp, till 100% och när jag berättar om produkterna så vet man alltid att det är mina egna ord - inte betalda ord ifrån företaget. Det är det man får i ett samarbete med mig.

 

Med det sagt så är jag en väldigt öppen person som gärna delar med mig av min livserfarenhet och som älskar att lyssna och hjälpa andra.